O nás

Vítejte v Obchodním centru Velká Ohrada – kde se setkává podnikání a pohodlný nákup na jednom místě. Naše prostorné kanceláře nabízejí ideální pracovní prostředí, zatímco naše variabilní obchodní prostory poskytují dokonalé místo pro nákupy a odpočinek.

Kontakt

Valentýn: Vše co potřebujete na jednom místě

Blíží se den plný lásky a romantiky – Valentýn! Ať už ho milujete nebo nenávidíte, my vám prostě ty tipy dáme :D. Vždyť je to čas, kdy můžeme projevit naší náklonnosti těm, které máme rádi. A kde jinde byste měli hledat, než v našem obchodním centru?

V obchodním centru Velká Ohrada jsme připraveni zajistit, aby byl tento den nezapomenutelným zážitkem pro vás i vaše milované. Bez ohledu na to, zda hledáte ten správný dárek pro svého partnera či partnerku, nebo chcete udělat radost sobě samým, máme to všechno právě tady.

Začněte svůj nákup ve výběrových buticích s luxusními šperky a elegantním oblečením, které zvýrazní vaši lásku. Pro ty, kdo ocení praktičtější dárky, jsou tu naše elektronické a domácí spotřebiče, které zvýší komfort jejich každodenního života.

A co sladkosti? Naše cukrárna nabízí nejlepší a široký výběr lahodných dezertů, které rozhodně zahřejí srdce vašich blízkých.

Nezapomeňte také na květinářství, kde můžete vybrat tu nejkrásnější kytici květů, která oslaví krásu a zároveň citlivost vašeho vztahu.

A když jste již hotovi s nákupy, můžete si dopřát originální večeři v jedné z našich restaurací.

Přijďte a objevte, jak snadné je připravit dokonalý Valentýn.