O nás

Vítejte v Obchodním centru Velká Ohrada – kde se setkává podnikání a pohodlný nákup na jednom místě. Naše prostorné kanceláře nabízejí ideální pracovní prostředí, zatímco naše variabilní obchodní prostory poskytují dokonalé místo pro nákupy a odpočinek.

Kontakt

5 způsobů, jak si užít den v obchodním centru velká ohrada

Hledáte odpolední zábavu nebo jen relaxaci? Obchodní centrum Velká Ohrada nabízí širokou škálu aktivit a zážitků, které zaručují, že váš den bude plný radosti a spokojenosti. Zde je pět tipů, jak si užít den nakupování a zábavy v našem centru:

  1. Prozkoumejte exkluzivní nabídku kuchyňského studia Fajn nábytek: Navštivte toto kuchyňské studio a objevte špičkové kuchyňské vybavení a designové nápady, které zkrášlí váš domov.

  2. Optika Vyskočilová – Oční lékařství a stylové brýle: Nezapomeňte si zajistit správnou péči o vaše oči a vybrat si z naší široké nabídky moderních brýlí a kontaktních čoček.

  3. Objevte svět vína v Vinotéce u Mariny: Pro milovníky dobrého vína je tu Vinotéka u Mariny, kde si můžete vybrat z pestré nabídky kvalitních vín z celého světa.

  4. Nakupujte originální dárky v obchodě Potvůrkov a Svatba eshop: Prozkoumejte originální a unikátní dárkové předměty v obchodech Potvůrkov a Svatba eshop a udělejte radost svým blízkým.

  5. Získejte vše pro vaše cestování v cestovní kanceláři Topraque a vzdělání v autoškole Spektra: Plánujete dovolenou nebo se chcete naučit řídit? Navštivte Topraque cestovní kancelář nebo autoškolu Spektra, kde najdete veškeré služby a vybavení pro bezpečné a pohodlné cestování.

A to není vše! V centru Velká Ohrada najdete také další obchody, restaurace, kavárny a služby, které vám zajistí nezapomenutelný den plný nákupů, zábavy a relaxace. Přijďte a objevte vše, co máme k dispozici!